Anasayfa > 2 mm Antişok Polistren (HIPS) Levha

2 mm Antişok Polistren (HIPS) Levha

(5 Yorum)
%3 Havale İndirimi Vade Farksız 3 Taksit
2 mm Antişok Polistren (HIPS) levhalar, darbelere karşı dayanıklı yapısı, pürüzsüz yüzeyi ve kolay şekillendirilebilir özelliği sayesinde ambalaj, koruma ve endüstriyel uygulamalarda tercih edilir. Sağlam ve uzun ömürlü kullanım sunar.
ÜCRETSİZ TESLİMAT
2000 TL ve üzeri alışverişlerinizde İstanbul içi belirli ilçelere ücretsiz teslimat avantajı
7/24 ÖDEME
Tüm banka kartları ile havale yöntemini kullanarak 7/24 ödeme yapabilirsiniz.
Ürün Bilgisi -

Projelerinizde dayanıklılık ve güvenilir bir malzeme arıyorsanız 2 mm antişok polistren (HIPS) levha doğru bir tercihtir. Darbelere karşı güçlendirilmiş yapısı sayesinde kırılmaya karşı direnç gösterir ve uzun süreli kullanım sağlar.

Ambalaj üretimi, koruyucu yüzey uygulamaları, maket çalışmaları ve çeşitli endüstriyel alanlarda etkili sonuçlar sunar. Esnek yapısı sayesinde kolay şekillendirilir, kesim işlemlerinde pratiklik sağlar. Makas veya maket bıçağı ile rahatlıkla kesilebilir ve farklı projelere kolayca uyum sağlar.

Mat yüzeyi sayesinde yansıma yapmaz, yüzey uygulamalarında dengeli bir görünüm sunar. Dayanıklı yapısı ile hem bireysel hem profesyonel kullanımlar için ideal bir çözümdür.

Yorumlar +